Alle podia


Podium Slok

Een klein podium in een klein cafe waar je bovenop je publiek staat. Ideaal voor een akoestisch optreden of een voordracht.

Lees verder


Lutherse Kerk

Op zaterdagavond 21 juni luidt Strijkorkest Zoroaster de zomer in met een zomerconcert onder leiding van Herman Draaisma. Zoroaster is hét Utrechtse strijkorkest voor gevorderde amateurs met hart voor moderne muziek. Wij spelen klassieke muziek uit de 20e en 21e eeuw die elders niet vaak te horen is. Dit is de kans om met deze muziek in aanraking te komen! Waar? Lutherse Kerk, Hamburgerstraat 9, Utrecht Toegang: 12 euro/10 euro (Student/CJP) Het programma: Astor Piazzolla - De vier seizoenen van Buenos Aires. solist: Rens Claerhoudt Marjan Mozetich - Postcards from the Sky. Rodion Sjtsjedrin - Russische foto's. Ali Authman - Nachtlied. Kijk ook op: www.zoroaster.nl Volg ons op twitter: @ZoroUtrecht

Lees verder


Museumcafe Gingko in de Oude Hortus

De Oude Hortus. Een prachtige stilteplek in het hart van de stad, waar je kan ontsnappen aan de drukte van de dag en terecht kunt voor rust, natuur, lunch en koffie. Dit jaar kun je volop genieten van klassieke muziek in de Oude Hortus, daarom trappen we 21 juni het jaar van de muziek af met een kort klassiek concert van de cellist van Insomnio Ensemble. Het optreden is gratis. Entree tot de Oude Hortus niet, dit is €2,50 en gratis voor museumkaarthouders.

Lees verder


Oudegracht / Stadhuisbrug

Dit tijdelijke podium bestaat uit twee pontons die varen op de Oudegracht en samenkomen bij de Stadhuisbrug. Dit podium wordt in zijn geheel gebruikt door de Steelband Mariniers en het Nederlands Politie Orkest.

Lees verder


TivoliVredenburg Open Stage

Tijdens de opening van TivoliVredenburg, die zal plaatsvinden van zaterdag 21 juni t/m donderdag 3 juli 2014, organiseren wij dagelijks vanaf 13.00 een open podium in de entreehal van TivoliVredenburg. Dit podium is bedoeld voor alle muzikanten uit Utrecht en omstreken die graag een keer zouden willen optreden in ons gloednieuwe gebouw. Alle muziekstijlen en -disciplines zijn welkom: kamerorkesten, jazz-ensembles, pop/rock/metal bands, koren, fanfares, dj’s, producers, zangers, zangeres, klassieke solisten, singer-songwriters. Meer dan 100 artiesten zijn bevestigd, aanmelden is niet meer mogelijk. Kijk op www.tivolivredenburg voor het totale programma van de openingsweek. LET OP: zaterdag 21 juni alleen toegang met festivalpas / zondag 22 juni tot 15.00u toegang euro 5,- (na 15.00 uur gratis)

Lees verder

#fdlm